Förenkla, renodla, tillgängligöra

Med dessa tre ord vill jag flagga för en av mig efterlängtad förändring, som möjliggörs av att jag inom det närmaste året äntligen får fiber till min bostad och därefter kan börja streama live.

Istället för att vara begränsad till mina nuvarande lokaler tänker jag ta klivet ut online för att fler ska kunna delta på mina pass och samtidigt håller jag på att göra en serie av grundkursövningar och föreläsningar tillgängliga helt fritt för intresserade.

Det enda som begränsar mig är tid och det faktum att jag ännu inte kommit på hur jag ska klona mig, så istället för att lova en viss leveranstakt ber jag er att följa bloggens RSS-flöde om ni vill få reda på när jag släpper videoklippen online.

En bild av mig i ett filmklipp där jag utbildar i NLP. En aktivitet jag hoppas kunna leverera i realtid via strömmande video inom det närmaste året.

Bildtext: En bild av mig i ett filmklipp där jag utbildar i NLP. En aktivitet jag hoppas kunna leverera i realtid via strömmande video inom det närmaste året.

Må strålande i sommarsolen,
Göran